Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

SiriusJ

Praktijk voor he(a)ling & bewustwording

Algemene informatie Ayahuasca

Ayahuasca is een Zuid-Amerikaanse drank, die wordt bereid door de samenvoeging van twee componenten, die groeien in het Amazonegebied.

Die componenten zijn een liaan: Banisteriopsis caapi en de bladeren van de chacruna (Psychotria viridis).

Door hiervan een sterke thee te brouwen ontstaat ayahuasca, het heeft een bruin/rode kleur en is licht stroperig door een langdurig proces van inkoken.

Soms wordt aan deze ingrediënten nog iets toegevoegd, maar voor de werking gaat het om deze twee.

De belangrijkste component in ayahuasca is dimethylteryptamine (DMT).

DMT heeft een krachtig effect op het bewustzijn.

Velen noemen het ‘spiritueel’ en wordt vaak gekenmerkt door gedetailleerde, heldere en kleurrijke visioenen.

DMT is een natuurlijke stof, die in ons lichaam voorkomt, onder andere in onze hersenen en longen. DMT wordt geactiveerd in de pijnappelklier.

De bewustzijn verrijkende werking van DMT wordt gewoonlijk in ons lichaam teniet gedaan door de MAO-enzymen (Mono Amina Oxidase) die in ons lichaam worden aangemaakt.

De MAO-remmer uit de ayahuasca-liaan zorgt ervoor dat de DMT zijn werk kan doen.

Door langdurige meditatie of minimaal vijf dagen verblijf in het totale donker wordt DMT ook geactiveerd in de pijnappelklier.

Het drinken van de thee kan krachtige transformerende processen in werking zetten.

Zowel op mentaal, emotioneel en fysiek niveau kan het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest dermate geactiveerd worden dat er grote zuiveringen op kunnen treden.

Dit kan gepaard gaan met overgeven, ofwel een fysieke zuivering.

Ayahuasca is niet verslavend en kent geen bijwerkingen.

Ayahuasca werkt bevrijdend en transformerend en biedt je essentiële inzichten die je je leven lang met je meeneemt.

Elke ceremonie is uniek.

Het is niet te voorspellen wat er met je zal gebeuren, behalve dat de wijsheid van ayahuasca en de inzichten die je krijgt je precies zal geven wat voor jou op dat moment het meest herstellend of helend is.

Je zult een persoonlijke ervaring doormaken die emotioneel kan zijn, maar ook een intens herstellende en/of helende, inzichtelijke werking kan hebben.

Het drinken van ayahuasca-thee kan de mooiste ervaring in je leven zijn door de diepe wijsheid die aan je geopenbaard kan worden.

Het kan een super rijke bewustzijnservaring zijn die zich op allerlei manieren kan openbaren: door diepe en volledige inzichten in het leven, door een hogere kijk op je gedrag, je patronen en verslavingen.

Er wordt door ayahuasca met je gewerkt, je mag zelf alle controle loslaten, en ayahuasca kan je precies brengen naar de plekken in jezelf waar heling en/of (h)erkenning nodig is.

Je kan er met een duidelijke intentie aan beginnen.

Door ayahuasca kan je te zien krijgen wat onbewust aanwezig is en er voor zorgt dat je in bepaalde patronen blijft hangen. Ayahuasca brengt je in contact met de verdedigingslinies in jezelf waarmee je je onbewuste patronen in stand houdt.

Afhankelijk van de dosering duurt de ervaring 4 tot 6 uur. Men ziet soms felgekleurde caleidoscopische geometrische structuren en beleeft droomachtige visioenen. Misselijkheid en braken treden bijna altijd op.