Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

SiriusJ

Praktijk voor he(a)ling & bewustwording

Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid om uw ervaringen ook op deze site te vermelden.


Voor meer ervarıngen klikt u op Volgende 10 onderaan de pagına.


Door een technisch probleem worden de ervaringen niet getoond als u de internet browser "Edge" gebruikt!

Probeer een andere browser op uw telefoon of tablet om de reacties wel te zien.


Ervaringen van he(a)ling, coaching & counseling sessies

Chantal geplaatst op Apr 29, 2017 5:01 PM

Jack is een hele lieve betrokken man..die nooit genoeg heeft van je hoe erg het ook met je gesteld is. De eerste keer dat ik hem ontmoette had ik zware angst en paniek aanvallen..nuchter ging ik er heen want tja dit was al het zoveelste wat ik probeerde. Hij vertelde me dingen die nog niemand tegen me heeft verteld en mij ook aan het denken heeft gezet. Aparte maar zeer effectieve ervaring. Ik ben nu voor 90%van mijn aanvallen af..en als ik het moeilijk heb, bel ik Jack. Zijn eerlijkheid..gepaste humor trekt mij er binnen 1 minuut weer bovenop. Ik hou van deze man..zo eerlijk..open..en betrokken..hij zal je nooit in de steek laten. Echt een aanrader..voor iedereen!

nathalie geplaatst op May 9, 2014 11:39 PM

Jack is een lieve en betrokken man met bijzondere talenten. Hij weet exact dat aan te raken wat je zelf misschien nog probeert te verstoppen of wat je nog niet bewust was. Dat zorgt er voor dat je niet oppervlakkig geholpen word maar dat er healing plaats kan vinden op veel diepere lagen. Een groot cadeau voor jezelf!

karien geplaatst op Feb 22, 2013 8:18 PM

Jack bevestigde in mijn geval de prachtige woorden van Gerard Reve: Men kan weg moeten, zonder dat men ergens heen moet. Dat zijn die gevallen dat men ergens vandaan moet. Via een andere sessie was mijn zwerversschap al eens boven komen drijven, in de ontmoeting bij Jack kan ik nu verder als reiziger zonder doel, het reizen zelf is genoeg. En oh, wat valt er nog veel te reizen!!!

Norbert geplaatst op Oct 28, 2012 5:33 PM

8 maanden geleden is bij mij de diagnose MS gesteld dit heeft bij mij een rollercoaster in werking gezet waar de honden geen brood van lusten. Een maand of vier geleden heb ik contact gezocht met Jack. Wat hij mij vertelde wist ik eigenlijk al, alleen wist ik er niet mee om te gaan. Door zijn duidelijke en zeer directe aanpak wat voor mij heel erg werkt heb ik het al een plek kunnen geven waardoor ik meer rust in mijn donder heb. Daarbij zit ik 3x per week aan de medicatie die zeer invloedrijk is op mijn lichamelijk gestel. Door deze medicatie door Jack te laten behandelen zijn de negatieve invloeden van dit product vele malen minder. Uiteraard ben ik bij mezelf te raden gegaan of het geen placebo was en heb dat getest d.m.v. verzaken van een behandeling t.a.v. medicatie. Ik had beter moeten weten! Maar ik wil het zelf ervaren en niet blind gaan op de kwaliteiten van iemand als Jack. Ik ben in controle het is namelijk mijn lichaam. Dit is dan ook meteen het mooie aan Jack hij geeft je die ruimte, hij wil je helpen maar als je niet geholpen wil worden is hij de laatste die dat in de weg staat. Ook is Jack heel duidelijk t.a.v. afhankelijkheid, doe het zelf, hij doet alles binnen zijn macht om mij dat te leren. Je bent er pas klaar voor als je er klaar voor bent. Jack fijn dat ik je ken en ik kijk uit naar de training Universele Energie (basis). Groetjes Norbert.

Hanneke geplaatst op Jan 30, 2012 9:42 PM

Jack kan op een uiterst gevoelige en respectvolle manier je een spiegel voorhouden. Hij helpt je te zien wat je zelf niet ziet. Hij leert je voelen wat je zelf niet voelt en hij leert je weten wat je zelf niet weet (of durft te weten). Daarnaast worden op een subtiele manier processen in gang gezet en ondersteund. Wat het mij gebracht heeft is rust, het is goed zoals het is. Misschien klinkt het tegenstrijdig maar mij bracht het ook een stroomversnelling in het proces dat ik doormaak, waarin ik mezelf 'ontdek'. Bij Jack krijg ik bevestiging op niveaus die ik nergens anders krijg. Dit maakt het gemakkelijk om te accepteren dat ik ben zoals ik ben en dat dat goed is. Jack is heel respectvol, waarmee ik onder andere bedoel dat hij je precies die informatie zal geven waar je op dat moment iets mee kunt. Hij zal die onderwerpen bespreken die op dat moment belangrijk zijn en die je op dat moment aan kunt. Hij accepteert je precies zoals je bent en haalt naar boven waar jij zelf mee zit en laat dat aan je zien, of hij verbindt bepaalde puntjes, zodat jij er iets mee kunt doen. Op energetisch niveau ondersteunt hij die processen, waardoor een plus een drie is! Jack, bedankt! Liefs, Hanneke

AMC geplaatst op Nov 13, 2011 4:50 PM

Een jaar lang ben ik iedere 4 weken naar Jack gegaan. Tussen de sessies door had ik telkens het twee weken van nagenieten en 2 weken van “dan mag ik weer” In dat jaar heb ik veel over mezelf geleerd, waarom ik het gevoel had dat ik steeds meer vast liep terwijl ik mezelf toch echt wel onder controle had. Jack heeft me geleerd dat ik een gevoelsmens ben en niet, zoals ik altijd gedacht heb, iemand van de ratio. Hij heeft me laten zien dat ik heel goed op mijn gevoel kan vertrouwen. Ik ben er sterker en evenwichtiger van geworden. Bedankt Jack.

R.S. geplaatst op May 11, 2011 3:57 PM

Sinds kort heb ik Jack mogen leren kennen, leren kennen als een man met ontzettend mooie kwaliteiten. Kwaliteiten die mij telkens opnieuw mogen raken in mijn essentie en mij helpen om de mens te mogen 'zijn' die ik 'ben'. Ik ervaar ontzettend veel steun aan de behandelingen en het helpt mij enorm om die weg te gaan die ik mag gaan. Hier ben ik je "hart"stikke dankbaar voor, Jack!

Karoline Ligthart geplaatst op May 7, 2011 0:16 AM

In een zeer onrustige periode in mijn leven heb ik contact gezocht met Jack. Aan de ene kant was ik zeker van het pad dat ik wilde inslaan en aan de andere kant was er ook onzekerheid en twijfel. Jack wist in een gesprek de zaken bloot te leggen en de vinger op de zere plek(ken) te leggen zonder enige informatie van mijn kant. Ons gesprek in combinatie met een behandeling heeft mij energetisch in balans gebracht en gesterkt in het pad dat ik voor mezelf had gekozen. Belangrijk te vermelden dat Jack me niet vertelde wat ik moest doen. Door inzichten, balans en rust te brengen heeft hij voor mij de ideale omstandigheden gecreeerd om mijn eigen beslissingen te nemen. Maanden later heb ik weer een beroep gedaan op Jack in een voor mij hele bizarre situatie. Ik stond aan de andere kant van de wereld op het punt een vliegreis te gaan maken, toen een paniek-aanval mij overviel. Ik had zoiets nog nooit meegemaakt en had geen idee waar hij vandaan kwam maar wist dat er iets niet goed was en wilde zo niet aan mijn reis beginnen. Via sms heb ik contact gezocht met Jack. Hij heeft op afstand mijn aura bekeken en gezuiverd. Ik heb dit lijfelijk gevoeld als een krachtige energiegolf. De paniek maakte onmiddellijk plaats voor rust, een heel bijzondere ervaring waar ik hem nog steeds dankbaar voor ben. Ik had een prima reis! Beide ervaringen met Jack waren erg positief, mijn vertrouwen in hem als healer, coach en counseler is erg groot. Ik wens iedereen zo'n ervaring toe!

Wilfred geplaatst op Nov 26, 2010 1:23 AM

Beste Jack, Even de weg kwijt.... Totaal energieloos.... en toen was daar Jack. Vorige week gaf je mij een behandeling. Via een lullig sms-je heb ik je al bedankt, maar je bleef in mijn gedachten. Wat is dat toch met deze man? In het voorgesprek wist jij meteen wat er met me aan de hand was. Ik heb vooral veel gehad aan jou mannelijke daadkracht (lees energie). Dat is wat ik op dit moment het meeste nodig heb. En als iemand dit je kan geven, dan ben jij het wel. Ik zie weer licht en mijn kracht/energie komt terug. Thanks Jack

Hetty Schampers geplaatst op Oct 7, 2010 1:39 AM

Al vele jaren is Jack mijn coach en heeft me door vele emotionele processen heen geholpen. Zijn integere en respectvolle manier van werken en helpen zijn heel prettig. Niets wordt er opgedrongen. Jack blijft wijzen op de eigen vrije keuze. In zijn praktijk voel je je meteen thuis. Al heel erg vaak ben ik na de behandeling met nieuwe inzichten en vooral meer rust in mezelf naar huis gegaan. Zijn behandelingen en heldere, rustige uitleg hebben me steeds meer en meer doen groeien en laten me zien en vooral voelen wie ik ben. Een vrouw in en met kracht. Dank je, mijn lieve broer:)

Jaap de Jonge geplaatst op Sep 8, 2010 1:53 PM

Jack en ik kennen elkaar van een begeleidingstraject waarin ik hem ondersteun in zijn zelfstandig ondernemerschap. Nieuwsgierig geworden naar zijn werkzaamheden heb ik me aan een behandeling van hem onderworpen en enthousiast geraakt voor de uitkomsten hiervan. Zowel de behandeling op zich als het gesprek direct na afloop hebben mij verrast in de uitwerking die het op je als persoon heeft. In mijn geval heeft het mij een bevestiging gegeven over hoe ik in het leven sta en zaken aanpak, wat mijn valkuilen zijn en waar ik op moet letten. Dat Jack dit in het evaluatie proces feilloos wist te benoemen verbaasd mij nog het meest. De weken na de behandeling heb ik ervaren als kalm en rustig in mijn hoofd en vol energie in mijn fysieke lichaam. Ik kan het iedereen aanraden om na een drukke periode op deze wijze geholpen te worden om weer even op een gezonde basis de zaken te orden en weer nieuwe energie en elan bij jezelf te vinden. vr gr Jaap.

Linda Wuijts geplaatst op Sep 1, 2010 3:30 PM

Lieve Jack, Je bent een integer persoon en ik heb ,door al die jaren heen, jou als vriend mogen ervaren. Onze spirituele klik heeft altijd als basis gediend voor onze gesprekken. Het was voor mij een verademing als jij kwam, omdat dat de enige momenten waren waarop spirituele voeding ons huis binnen kon stromen. De geestelijke armoede was te groot. Je kan goed luisteren en spiegelen, je (ver)oordeeld niet, bent behulpzaam en betrouwbaar. Door de jaren heen hebben we zo onze eigen wegen bewandeld en onze ontwikkelingen doorgemaakt. Ik ben heel blij dat jij nu jouw kennis en gaven in de wereld zet. Ik hoop dat we elkaar nog regelmatig zullen ontmoeten voor uitwisselingen. Ik denk dat heel veel mensen de weg gaan vinden naar jou en daar veel uit zullen halen. Veel liefs Linda

tanja hoogstrate geplaatst op Sep 1, 2010 0:44 AM

Ik heb suikerziekte met zeer sterke schommelingen. Op dat gebied weet jack ook heel veel hij weet waar ik over praat. rond januari ging het niet zo best en ben ik de behandelingen gaan doen en ook samen met sensi therapie van caroline en raar maar waar sinds dien was het veel stabieler. nu heb ik weer een sressperiode gehad en weer was het niet goed dus moet weer dringend onder behandeling. Jack heeft je rust en is een fijne gevoelige man die nooit oordeelt en altijd behulpzaam is hij staat altijd voor je klaar en heeft een hart van goud. dank je daarvoor

Stephanie geplaatst op Aug 31, 2010 2:09 PM

Hallo, ik ben voor het eerst bij Jack geweest zo ongeveer een jaar geleden. Mijn ervaringen met energien had ik niet en wist dus ook niet wat een behandeling voor een betekenis had.Ondertussen heb ik al een paar sessie's gedaan bij Jack en elke behandeling die ik heb gehad is voor mij elke keer weer een hele mooie en bijzondere ervaring. Je voelt de energie door je lichaam stromen, de ene keer voelt het koud aan en de andere keer warm, het is zo bijzonder om dat te mogen en kunnen voelen. Wat ik ook zo bijzonder heb ervaren is dat alles mag en kan, je mag huilen, lachen of stil zijn, niets is raar of vreemd en dat geeft je een heel vertrouwt gevoel, waardoor je je op je gemak voelt en alles beter door je heen kan laten komen, prachtig!!!! Je kunt jezelf zijn en dat maakt je vrij en sta je open voor wat bij jou nodig is. Jack is een zachtaardige en liefdevolle man, die recht door zee is, maar je respectvol behandelt. Hij weet precies de punten te raken waar jij mee zit en die je raken in je hart.Het heeft mij moed, vertrouwen in mezelf gegeven en mijn ogen geopent op een andere manier om de weg te bewandelen die bij mij hoort. Het zijn waardevolle ervaringen in je leven en ik ben heel blij dat ik ooit die stap heb gezet voor een behandeling bij Jack. Ik wens iedereen een bijzondere en mooie ervaring hierin het is zeker de moeite waard om een keer te proberen. Dankje wel, Jack.

Maroni Konings geplaatst op Aug 31, 2010 11:43 PM

Mooi om te merken dat we allemaal vol energie zitten en dat er zoveel energien om ons heen zijn,Jack heeft mij geholpen (ook Caronline met ,sensi-therapie)om mijn energie weer te laten stromen en erg goed naar mezelf te luisteren en ook mijn grenzen te bewaken en weer als een sterke stralende vrouw in de wereld te staan.De behandeling heb ik als prettig ervaren en soms ook even de spiegel voor jezelf waar je dan weer iets mee kan doen.erg bijzonder wat dit met je doet.Ik voel duidelijk meer balans en rust in mijn leven nu Dankje Jack lieve groet ,Maroni

Pablo van Well geplaatst op Aug 28, 2010 7:53 PM

Hoi Jack Mijn ervaring met jouw behandeling, kortgeleden is een heel prettige ervaring. Spontaan kwam bij de nabespreking een beer en een wolf in beeld.Hier heb ik nog veel aan gehad. De energetische behandeling was prettig. Jouw energie is aangenaam. En ik waardeer het zeer, dat je duidelijk durft te verwoorden wat je waarneemt/doorkrijgt. Ik zie uit naar onze volgende ontmoeting, en hoop dat ernog veel mensen baat mogen hebben bij jouw bijzondere behandelingen. In Liefde en Licht verbonden Pablo

Jos Kuipers geplaatst op Aug 28, 2010 1:19 AM

Ik ken Jack al meer dan 20 jaar en beschouw hem als een goede vriend. In 2009 heb ik privé een moeilijke tijd doorgemaakt waar ik veel verdriet van heb gehad. Ik heb in 2009 een moeilijk jaar doorgemaakt. Om mezelf terug te vinden heb ik een meditatiecursus gedaan waar ik veel baat bij heb gehad. Dit mediteren doe ik nu bij Jack en Caroline en elke meditatie is een openbaring. Jack heeft mij ook enkele malen geholpen middels een massage. De laatste keer was zo een weldaad dat ik van al mijn lichamelijke klachten was verlost. Ik wist niet dat het zo ook kon. Jack is een betrouwbaar en integer persoon en staat voor iedereen open. Ik hoop dat andere dat ook zo gaan ervaren.

Monique de Natris geplaatst op Aug 28, 2010 1:19 PM

Jack heb ik leren kennen in 2008. Op een heel bijzondere wijze, ik kreeg zijn visitekaartje in een natuurvoedingswinkel en dat was net het juiste moment. Mijn ontwikkeling op spiritueel gebied ging ineens zo snel en Jack leerde me weer met beide benen op de grond te staan en op een nuchtere manier te gaan accepteren en aanvaarden van de processen die ik mocht doormaken. Ook voelde ik een enorme rust na zijn behandelingen, er kwam balans en evenwicht. Ik voel me vertrouwd, kan helemaal mezelf zijn en alles delen wat er op dat moment speelt. Hij is liefdevol, integer, aards en heeft een goede dosis humor. Zijn intentie is liefde voor de medemens. De waarnemingen die Jack na een behandeling deelt zijn erg gedetailleerd en duidelijk. De ontspanning die ik heb ervaren tijdens de behandeling is fijn en vitaliserend. Jack is een kanjer en een consult is een ervaring om nooit te vergeten.

Juliette Perree geplaatst op Aug 26, 2010 10:55 AM

Vanaf pak h'm beet 1998 ken ik Jack en is er een vriendschap ontstaan die ik zeer waardeer. Jack geeft veel door middel van goede feedback en laat je altijd zelf je antwoord geven, oordeelt niet en maakt dat zware levens issues dragelijk worden.Jack doet dit o.a. door te voelen wat er nodig is en waar je op dat moment het meeste aan hebt.Het vertrouwen en de intregriteit die ik bij Jack ervaar in het pad welke ik aan bewandelen ben, geeft mij de kracht en de moed om het aan te gaan!Jack je bent seriously Good

Mirjam ter Welle geplaatst op Aug 11, 2010 10:55 AM

Moeilijk in woorden te beschrijven, bijzonder mooi om te mogen ervaren. Heel blij ben ik dat Jack (en ook Caroline, sensi-therapie) op mijn weg zijn gekomen. Ik kan weer verder, mijn energie stroomt weer en ik voel rust en vertrouwen. De energetische therapie van Jack is recht door zee, doeltreffend, raakt je in je hart, maar bovenal zeer integer en respectvol. Het voelt als 'thuiskomen'. Ik wens een ieder dezelfde ervaring toe, Mirjam.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!