Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

SiriusJ

Praktijk voor he(a)ling & bewustwording

Ervaringen van Universele Energie cursisten

Onderaan de pagina heeft u de mogelijkheid om uw ervaringen ook op deze site te vermelden.

Door een technisch probleem worden de ervaringen niet getoond als u de internet browser "Edge" gebruikt!

Probeer een andere browser op uw telefoon of tablet om de reacties wel te zien.

Cesar geplaatst op Jun 5, 2017 5:17 PM

Ik heb de basiscursus gevolgd bij Jack. Ik moet zeggen dat ik de info en de ervaring erg bijzonder vond en mij aantrok. Ik heb nu de mogelijkheid heb om het nu zelf te mogen doen, van bloedzuivering bij mezelf , ademhalingsoefeningen doen tot alle chakras laten draaien, zelf healing en andere mensen helen. Al deze punten gaan oefenen en het resultaat is bijzonder! Ik wil zeker verder gaan naar het volgend niveau. Dus het is een aanrader voor iedereen! zodat je een verlichting krijgt met en over jezelf en met andere cursisten ervaringen te mogen delen! Bedankt Jack!

Ron Smekens geplaatst op Jun 5, 2017 1:46 PM

Het was voor mij wederom een hele fijne ervaring, weer thuiskomen bij mezelf en mensen ontmoeten waar ik mij mee verbonden voel. Een uitnodiging om UE te integreren in mijn dagelijks leven. Vele dingen vielen weer op zijn plek, mede dankzij de begeleiding van Jack, erg integer.

Bart Meeuwissen geplaatst op Jun 3, 2017 3:25 PM

Ben via een goede vriend bij jack twrecht gekomen omdat ik heel veel last van mijn hooggevoeligheid had. Er was heel wat op te ruimen bij mij op energetisch gebied. Jarenlang de spons geweest van andermans problemen. Ik was degene die hun problemen op moest lossen. Dacht ik!! Na de eerste behandeling bij jack voelde ik echt een gigantisch verschil. Altijd gedacht dat ik rustig was. Maar niets was minder waar. Nu wist ik wat echt rustig zijn is. Van binnenuit rustig. Door UE is voor mij ook heel erg duidelijk geworden wat wel en niet goed voor me is. Alsof alles zwart en wit werd. Veel van die dingen die slecht voor me waren mijn leven uit gedaan. Waardoor ik veel beter in balans ben gekomen. Had heel sterk het gevoel dat ik hier verder in wou. Toen ben ik de basiscursus gaan doen. De 100% geopende chakra's hebben ervoor gezorgd dat ik nog rustiger werd. En nog natuurlijker ben gaan functioneren. Ik kan daarom niet wachten om de volgende cursus te gaan doen. Kan echt iedereen dit aanraden

Krit geplaatst op Feb 26, 2015 1:52 AM

Na de basiscursus heb ik ook Middelbaar I bij Jack gevolgd. Wat een mooie stap verder betekende binnen de groei die ik doormaakte. Middelbaar I gaf me de antwoorden welke door het ervaren van de handreikingen uit de basiscursus had. Het was een verdieping, welke welkom was. Ook hier was Jack als een meester voor mij, waarbij ik gewoon mocht zijn. Me de juiste zetten gaf, om het maximale voor mezelf uit de cursus te halen. Inmiddels weer een paar jaren later, is duidelijk dat UE me de opening heeft geboden naar inzichten, welke mij het leven zoals ik het wil ervaren in de steigers heeft doen zetten. Als je ja zegt tegen UE (en onder begeleiding van Jack is het echt aan te bevelen) dan zeg je ja tegen jezelf en de verandering die er nodig is om dat te mogen zijn.

Fabienne Schins geplaatst op Nov 28, 2012 4:08 AM

Ik heb begin november de basiscursus UE bij Jack gevolgd. Dit omdat ik bij mijn partner dagelijks zag wat een mooie dingen je kunt doen met UE. Ik wist van mezelf wel al langer dat ik iets met het spirituele had maar wat precies dat wist ik niet. De cursus was dan voor mij ook net als het compleet maken van een puzzel. alle losse stukjes vielen op zijn plaats. Ik merk dat ik mensen met negatieve aandacht oftewel de 'bloedzuigers' makkelijker op afstand kan houden waardoor ik veel meer energie overhoud voor de zaken die er echt toe doen. Hoewel ik weet dat je de cursussen stap voor stap zult moeten doorlopen kan ik niet wachten om de 2e cursus te volgen waardoor ik ook op afstand mensen kan helpen en daardoor ook direct meer mensen kan helpen. Jack bedankt!

Krit geplaatst op Nov 3, 2012 10:59 PM

In april van dit jaar heb ik de basiscursus gegaan, wat voor een prettige wervelstorm van veranderingen heeft gezorgd. Door het werken met chakra's kan ik inmiddels thuisbrengen waar pijn vandaan komt en er mee aan de slag gaan. De basiscursus UE brengt verheldering als je er aan toe bent en verruimd letterlijk je blikveld. Tevens is Jack een fijne begeleider in dit geheel. Niets is te gek en bijna alles mag, begrijpt hij. Wat het je veilig voelen bij hem doet vergemakkelijken. Kortom een unieke en vooral ontluikende ervaring, wat het leven in deze nieuwe tijd begrijpelijker maakt.

Hanneke geplaatst op Oct 13, 2012 2:11 PM

De UE cursus bij Jack is net een warm bad. Fijne sfeer, duidelijke uitleg en praktische handvatten om er iets mee te doen. Ik ben ruim twee jaar geleden met UE begonnen en ik werk er nog elke dag mee. Al is het maar om m'n flesje water langer fris te houden...! Als ik de oefening met de piramide doe, voel ik de energie stromen. Als dit op je pad komt, zou ik de kans met beide handen grijpen. Voor mij ging er een hele nieuwe wereld open, de wereld van energie, die er altijd is, maar waar ik voorheen geen weet van had en dus niets mee kon. Daarnaast is Jack een enorm fijne man om je hierin te begeleiden. Hij weet, met de nodige humor, heel goed uit te leggen hoe het allemaal zit. Ook als je daarna vragen hebt of meer wilt weten, je kunt altijd bij Jack terecht!

Wick geplaatst op Oct 11, 2012 11:14 PM

Tot ca. 3 jaren geleden had ik nog nooit van mezelf verwacht of gedacht dat ik ooit iets zou gaan doen met Spiritualiteit of enig andere vorm van Hocus Pocus. ( klink erg sceptisch…. maar dat was ik ook ) Wel heb ik altijd ergens diep van binnen een gevoel gehad dat er iets moet zijn wat een hele hoop wijsheid, innerlijke rust en persoonlijke groei kan bieden. Pas op het moment ik niet meer zocht naar een richting/doel in mijn leven kwam U.E. op mijn pad. Geloof maar.... dat de U.E. Basiscursus (die ik dus ca. 3 jaar geleden gevold heb bij Jack) voor mij persoonlijk een echt "zeer heftige" maar hele positieve en verhelderende ervaring is geweest in mijn leven. Alles begint met een goede basis. De basiscursus was niet flauw en geeft je echte technieken waarmee je Universele Energie kunt toepassen en de resultaten zal kunnen waarnemen en ervaren. De U.E. Middelbaar 1 die ik ca. een half jaar later gevolgd heb was een zeer welkome verbreding van mijn horizon. Ik ben nu inmiddels van mening dat als je jezelf openstelt voor alle mogelijkheden…. alle mogelijkheden zullen komen. Vertrouw er maar op dat met U.E. je wijsheid groeit. Geniet daarom vooral van de stappen die je zet, en de resultaten die je ervaart.

Petra geplaatst op Dec 4, 2011 11:59 PM

Afgelopen weekend heb ik de basiscursus UE gevolgd bij Jack. Met mijn kennis ben ik naar huis gegaan en hoopte naast mezelf mijn man te kunnen behandelen. Maar hij stond er niet voor open. Gelukkig wel mijn 85 jaar oude moeder en vader! Ze waren mijn eerste test-case. Ik begon donderdag met mijn moeder. De polsdiagnose leek te wijzen naar het hart, chakra 4. Bovendien heeft ze last van eczeem, chakra 5. Die plaatsen heb ik dus behandeld. Bijna was ik mijn ademhalingen vergeten, het was dan ook een beetje spannend zo'n eerste keer. Daarna heb ik chakra 7 en de bloedzuivering gedaan. Toen ik haar vrijdagavond weer zag was ze erg opgewonden. Ze had mij positief nieuws te melden: haar nekhernia had haar namelijk geen last meer bezorgd. Iedere avond wanneer ze in bed stapte had ze zo'n pijn in haar nek, maar nu - door mijn behandeling - niet meer. Ze had me nog willen bellen om het verheugende nieuws door te geven. Ik weet dat het UE systeem werkt maar toch was ik stomverbaasd. Zo snel had ik geen resultaat verwacht!

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!
0